You can now find ZITA at two addresses

Farebná senzácia: KALEOS a HEY STUDIO

Takmer nekonečné množstvo kombinácií, jedinečné tvary a hravé prevedenie. Kreatívne štúdio Hey spolu so značkou Kaleos ukryli do nápaditej krabičky farebnú senzáciu tohto leta.

3. júla 2024, Autor: Monika Floreková Foto: Jakub Čaprnka

Barcelona žije a dýcha umením, dizajnom a architektonickými skvostmi. Jej živé uličky, veselosť a unikátna atmosféra sa stali súčasťou DNA mnohých firiem. Výnimkou nie sú ani obľúbené značky Kaleos Collection a Hey studio.

Kaleos pravidelne prináša okuliare, ktoré sa už na prvý pohľad líšia od iných značiek. Vynikajú šmrncovnosťou, no stále si zachovávajú svoj nositeľný štýl. Raz za čas vykročia zo zaužívaných chodníčkov a spoja sa s inou domácou značkou, aby spoločne vytvorili nezameniteľné dielo.

Tentokrát si vybrali známe Hey studio, ktoré založila v roku 2007 Verònica Fuerte. Pre klientov vytvárajú kreatívne stratégie a celkový vizuálny jazyk, ktorý ich dokáže odlíšiť v spleti konkurenčných značiek. Verònice sa podarilo vytvoriť miesto spájajúce unikátnych ľudí, ktorí svojimi schopnosťami posúvajú hranice dizajnu a estetiky. Pri bližšom preskúmaní ich portfólia zistíte, že prím hrajú jednoduchosť, hravosť, otvorenosť a kreativita.

Spolu s Kaleos sa im podarilo vytvoriť slnečné okuliare, ktoré sú samé o sebe dokonalým dizajnovým kúskom. Hravosť ukryli do farieb a technického prevedenia. Základ tvorí biela okuliarová konštrukcia so sedielkami. V krabičke nájdete magnetické klipy rôznych farieb a tvarov, ktoré môžete kombinovať podľa svojej nálady a chuti. S jedným okuliarovým rámom vytvoríte až 1296 farebných kombinácií, v ktorých môžete vyraziť do letných ulíc. 

 Kaleos znamená v preklade tvar a dokonalým spojením s kreatívnym štúdiom Hey vzniklo limitované dielo, ktoré oslavuje formu a netradičnú vizualitu.