From 2.4. you can visit us in two locations. More here

Milánsky streetstyle

Ak chcete vedieť, čo sa nosí, zájdite si do Milána. Severotalianske mesto roky udáva smer nielen v móde a dizajne, ale aj v rámoch. V krajine, kde záleží na každej ingrediencii nenechávajú nič na náhodu. Milánčania sú pre okuliarové remeslo tou najvďačnejšou reklamou. 

10. júna 2022, Autor: Paula Blahová, Foto: Zuzka Tvarošková

Alyciu sme stretli v centre Milána. V módnom biznise sa pohybuje už roky a nedávno sa stala súčasťou tímu Ross & Brown. Tešíme sa na smer, ktorým našu obľúbenú značku povedie! 

Farbám sa Taliani rozhodne nestránia. Zatiaľ čo dámy stavili na nekonvenčné tvary, pánove okuliare prinášajú nový pohľad na vŕtané rámy. Lanko kopíruje okuliarovú šošovku po celom obvode a vytvára tak pomyselnú očnicu.

Retro ešte nikdy nebolo také súčasné. Outfit inšpirovaný zlatou érou 20.rokov doplnený o klasický okrúhly rám.

Lorena a Miguel z Nina Mûr priniesli do Milána španielsku hravosť. Miguel je známym okuliarovým influencerom, preto ak chcete vedieť, čo nového sa nosí vo svete, sledujte jeho Instagram

Na talianskom veľtrhu MIDO sme natrafili aj na známe tváre! Kamaráti z francúzskeho Gastonu sú od hlavy po nos odetí do svojej značky. Naša Katka - hlavná kurátorka rámov v optike, si tentokrát zvolila jemný no netradičný GAMINE.