ZITU odteraz nájdete na dvoch adresách v Bratislave.  

Janka a Janko v Gamine

Manželia Papačovci sú praví hedonisti.

11. októbra 2023, Autor: Paula Blahová, Foto: Nora & Jakub

Janka vedie kadernícky salón, Janko je mediálny stratég. Obaja sú zapálení pre svoju profesiu, no vážia si čas mimo nej. Radi objavujú a vychutnávajú si krajiny skrz kávu, hudbu a dizajn. Najviac ich to práve kvôli tomu láka na sever - za sebou už majú takmer celú Škandináviu a najbližšie sa chystajú do Nórska. Zaujímavosťou je, že sa pri cestovaní často zameriavajú aj na miesta z ich obľúbených filmov. 

Nedávnou cestou do Ameriky splnili Janke dievčenský sen. V štáte Virginia navštívili filmovú lokalitu Hriešneho tanca - kultovej hollywoodskej klasiky, ktorá sa pretancovala do sŕdc nejedného romantika. Jazero, v ktorom Baby s Johnnym precvičovali slávnu zdvíhačku už síce vyschlo, Janke s Jankom sa však podarilo nájsť pôvodný kameň, ktorý hercov pri natáčaní manévru vo vode podporoval. Balans si na dne bývalého virginského jazera vraj preverili obaja. 

„Značku Gamine sme si zamilovali hneď, ako sme ju videli. Keď pred nás v optike postavili ich okuliare, celé to bolo už len o tom, či si nevybrať rovno dva páry. A presne tak to aj skončilo.“

Gamine neškatulkuje medzi ženskou a mužskou módou. Ponúkajú neobvykle univerzálne riešenia, ktoré si môže vychutnávať ktokoľvek. Aj našim zákazníkom Janke a Jankovi učaroval všestranný no hravý dizajn značky, pri ktorom si svoje slnečné okuliare môžu medzi sebou obmieňať.