ZITU od 2.4. nájdete na dvoch adresách, viac info tu

Ross & Brown

Rámy značky Ross & Brown máme v optike radi pre ich nositeľnosť, pekný moderný dizajn a nadčasovosť. Niet divu, že sa častokrát ocitnú vo vašom užšom výbere!  

8. septembra 2022, Autor: Paula Blahová, Foto: Zuzka Tvarošková

 V ZITE sa však okrem okuliarov tešíme aj z kamarátstva, ktoré sme si rokmi so značkou vybudovali. Vydajte sa s nami do Milána a spoznajte ľudí z Ross & Brown.

Ich dizajn vychádza z ikonických trendov, ktoré zmenili vzhľad 20. storočia. Farby, tvary ani samotný názov nie je náhodný. Hudobné hviezdy Diana Ross a James Brown v sebe zosobňujú živelnosť a nespútanosť doby a dizajnérom slúžia ako večná inšpirácia. 

Každý model v portfóliu Ross & Brown pripomína mesto v konkrétnom desaťročí. V ZITE sa tak pravidelne presúvame časom a priestorom. Obľúbený Paríž 50. rokov striedame s Casablancou či Capri. Ak máme chuť na väčšie gestá a štipku luxusu, zájdeme si do Dallasu v 70. rokoch. Ten, kto nosí Ross & Brown, nepatrí len jednému mestu, patrí celému svetu.


Za značkou, ktorá presahuje hranice Talianska stojí Mattia Cisari. Jeho energická povaha a túžba neustále objavovať spôsobili, že sa na sklonku roka 2013 ocitol v Šanghaji, kolíske módnej produkcie. K výrobe okuliarov prišiel čisto náhodne. Mattia má reklamné pozadie a nos na dobrý dizajn. Aj vďaka kvalitným vzťahom s dodávateľmi je dnes jeho značka úspešná naprieč niekoľkými kontinentmi.

„Naša značka reaguje na moderný spôsob života, kedy sa ľudia neustále presúvajú. Nepatria jednému mestu, patria celému svetu. Z ľudí a miest, ktoré pri cestovaní stretneme plynie neskutočne veľa inšpirácie.“


Ross & Brown je k sebe naďalej úprimná. Nezakrýva svojho nositeľa, vyzdvihuje ho. Preto je jej dizajn skúpy na dekoráciu. Záleží na materiále, tvare a funkčnosti rámu. Značka sa neustále inovuje a po takmer 10 rokoch svojej existencie nezaostáva v trendoch. 

My v ZITE sme rozhodne zvedaví, do ktorého kúta sveta nás zavedie ďalej! Prezrite si ich aktuálnu kolekciu tu