ZITU nájdete na dvoch adresách v Bratislave.  

Ross & Brown na návšteve v ZITE

Zažili sme milé prekvapenie na otváračke v Pradiarni! Novú optiku prišli obzrieť aj naši dlhoroční dodávatelia a kamaráti Mattia a Alice až z Milána.

19. mája 2024, Autor: Barbara Leschingerová, Foto: Matej Kmeť

Zakladateľ značky Ross & Brown, Mattia Cisari má vkus nielen na dizajn, ale aj na ľudí. Do svojho tímu nedávno pritiahol dlhoročnú priateľku Alice, ktorá sa vo firme venuje navrhovaniu rámov. Alice študovala architektúru, Mattia pochádza z reklamného sveta. Obaja vyznávajú rovnaké hodnoty – práca v rodinnom prostredí a budovanie komunity priateľov.


Naše kamarátstvo s Ross & Brown sa začalo písať v roku 2016 na veľtrhu Silmo v Paríži – v období, keď sme len plánovali otvoriť prvú optiku v Bratislave. Okamžite sme si padli do oka. O rok neskôr, keď sa koncept vysnívanej optiky zmenil na realitu, sme sa s Mattiom stretli znova a započali našu dlhoročnú spoluprácu. 


Čo hovoria na našu novú optiku? Mattia a Alice ocenili moderný minimalistický priestor s rodinnou atmosférou. ZITU vnímajú ako značku s jedinečnou identitou, ktorú pocítite už pri vstupe do predajne. Počas oslavného večera sme sa veľa rozprávali aj o koncepte našej optiky ako značky. Podľa slov Alice je veľmi jasne vidieť, kde sa aktuálne nachádzame a kam smerujeme.

„Želám vám, aby ste boli príkladom aj pre iné firmy a nemyslím iba vo svete optiky. Rodinný prístup je niečo, čo nevidieť často a mal by sa viac rozšíriť. U vás sa prejavuje vo všetkom, čo každý deň robíte a v spôsobe, akým budujete tím.“ 

Značka Ross & Brown sa v ZITE teší veľkej obľube pre nadčasový dizajn a nositeľné rámy, ktoré vyhľadáva mladá, ale aj staršia generácia zákazníkov. Najviac však nedáme dopustiť na priateľstvo, ktoré rokmi budujeme. 

Mattia a Alice, ďakujeme za návštevu a do skorého videnia!


„Teší nás, že neustále napredujete. Od začiatku nás baví sledovať, ako vášeň dokáže ZITU posúvať dopredu. Pokračujte v tom!”– Mattia z Ross & Brown